Den här veckan har vi återupptäckt teriyakigrytan, firat Bojo Nouveau och haft en lugn helg. Ungefär så. Idag ska vi till Liseberg och smyga igång julen (inte här hemma dock, det får vänta till första advent till skillnad från andra delar av mänskligheten som numera verkar ta in granen i mitten av… november? Ur led är tiden osv) och ikväll blir det söndagsmiddag och Star Wars innan det är dags för ny vecka igen.

I måndags gjorde vi en teriyakigryta med tofu, som vi åt med ris.

I tisdags åt vi lasagne som jag förberedde på söndagen.

I onsdags fick de andra spaghetti bolognese. Jag kände mig inte helt hundra och nöjde mig med lite tomatsoppa och en rågbrödssmörgås med ost till.

I torsdags var Calle borta, men resten av oss firade Beaujolais Nouveau tillsammans med P och V. Vi åt Croque Monsieur med mâchesallad, päron och kanderade valnötter. Macarons från Le Comptoir till efterrätt.

I fredags åt vi pizza.

I lördags bjöds vi på halloumipytt med senapskräm, och en supergod råkostsallad med äpple och morötter som tillbehör. Våfflor skulle vi haft till efterrätt men det orkade vi inte.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta en stor laddning nachos gratinerade med ost och toppade med färs, svarta bönor, jalapenos, crème fraiche och salsa.