Eller ja, egentligen förra för igår firade vi påskdagen hemma hos mamma och pappa. Vi hade styrelsemöte med VHBK, åt middag och spelade spel på kvällen. Noll plats för en veckosammanfattning, med andra ord. Idag finns det tid däremot, så veckans middagar finns samlade nedan, som vanligt. Hoppas ni har haft en fin påsk!

I måndags gjorde jag vegofärsbullar smaksatta med basilika, parmesan och vitlök. De åt vi med tomatsås och som tillbehör hade vi spaghetti.

I tisdags tog vi, till barnens stora lycka, med dem till Leos Lekland så middag åt vi där. Halloumisallad till oss, burgare till kidsen.

I onsdags firade vi in påskledigheten med att gå till Saluhallen och köpa årets första vita sparris. Den åt vi med som förrätt med mousselinesås. Till varmrätt blev det en ljummen gnocchisallad med broccoli och parmesan.

I torsdags åt vi tomat– och basilikapanna, med kyckling till de andra och vegobiff till mig.

I fredags åt vi pizza.

I lördags köpte vi hem sushi.

Igår var det söndag och vi dukade upp en liten vårig (och inte hårig som autocorrect vill få det till haha) buffé. Pastasallad med kronärtskocka och oliver, auberginerullar med lagrad cheddar och oregano, focaccia med oliver, kallskuret, ostar och kex.