Idag är vi preppers här hemma. Jag har gjort kimchi, förberett hummus och två matlådor med egg salad sandwich i. Alldeles strax ska jag baka frallor med keso och äpple. Calle å sin sida håller på med en jätteladdning biff stroganoff på kött från RJ. Jag kommer tacka mig själv senare i veckan för att jag har varit såhär förutseende, för det underlättar helt klart vardagarna. Veckan som har gått då? Bra middagar hemma, men jag har slarvat med matlådorna. Något som jag tänker blir bättre till nästa vecka.

I måndags åt vi tacogratäng toppad med ett fluffigt cheddartäcke. Svarta bönor, tortillachips och crème fraiche smaksatt med paprika och chili som tillbehör.

I tisdags gjorde Calle spaghetti puttanesca med svarta oliver, basilika och kapris.

I onsdags var det åter stora logistikdagen. Calle, Clara och Sigge åt makaroner och falukorv, jag åt hummus och grönsaker efter yogan.

I torsdags var det så fint väder så vi bestämde oss för att ha VmV i Vasaparken. Vi köpte pizza från Cyrano.

I fredags åt vi pizza (igen – är det fredag så är det…)

I lördags kom vänner över på middag och eftersom vi var några stycken bestämde vi oss för att bjuda på thaicos. Perfekt när man är många! Till efterrätt hade jag köpt mochiglass, men det var inget som föll gänget i smaken. Haha.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta spaghetti aglio, olik e peperoncino.