Tre bra saker från de senaste dagarna: solen, att jag blandade till en sjukt god Negroni själv (hur svårt kan det vara kanske ni tänker men vet ni, det är en konst haha) och gårdagens middag med barnen och Bibbi. Imorgon kickar vi igång en kortvecka och jag längtar efter påskledigt! Tänk, om vi kan få en härlig och solig långhelg så att vi kan fixa i trädgården, plocka fram studsmattan och ta årets första utomhusdrink? Jag håller tummarna för det.

I måndags gjorde vi en pytt i panna på bland annat halloumi, svamp, potatis och morötter. Senapskräm med äpple som tillbehör.

I tisdags lagade Calle till en magisk pasta puttanesca som vi toppade med mozzarella.

I onsdags kom jag hem sent efter en heldag i Jönköping så jag värmde på en bit vegofärspaj jag hade i frysen. Vitkålssallad (alltid på lut i kylen!) som tillbehör.

I torsdags var jag på AW med mina kollegor på Ölstugan Tullen som ligger nära vårt kontor. Jag åt panerad ost med ugnsrostade grönsaker och tartarsås.

I fredags gjorde vi pizza.

I lördags var Calle bort så Bibbi kom på middag. Negroni innan maten, pasta alla norma till varmrätt, gelato till efterrätt.

Idag är det söndag och ikväll ska vi hem till några vänner. De står för trädgård, grill och husvägg + solsken, vi står för maten. Tror vi tar med oss en tysk potatissallad och korv med lite olika tillbehör, som surkål, bostongurka, rostad lök och lite annat gott.