Vi kom just hem från Skåne, och jag ser fram emot en kortvecka och lite ledigt. Det verkar dessutom bli solsken mot slutet av veckan, och i Skåne ska det vara hela 10 grader. Välbehövligt! Vad vi har ätit nedan finns samlat nedan, som vanligt.

I måndags åt vi Calles rårakor med lingon, bacon och bönsallad.

I tisdags firade vi våffeldagen lite i förväg och slog till på potatisvåfflor med gräddfil, fint hackad rödlök, västerbottensost och tångrom. De andra hade även kallrökt lax på.

I onsdags gjorde vi fried rice med grönsaker och en enkel sötsur sås.

I torsdags åt vi pizza.

I fredags åt vi mammas risrätt med sallad och vinaigrette.

I lördags hade vi kalas hemma hos mina föräldrar, och de hade lagat baconlindad kycklingfilé (till mig hade pappa gjort quornfilé med vegetariskt bacon) med ugnsbakad amandinepotatis, balsamicosås och sallad. Till efterrätt hade vi såklart tårta.

Idag är det söndag och ikväll äter vi färdiga gyozas.