Ännu en vecka har passerat, och jag är tacksam för solen som skiner över Göteborg idag. Vi har varit ute nästan hela dagen, men kom precis in och jag ska lägga mig på soffan och kolla färdigt på min Beatles-dokumentär. Veckans middagar finns samlat nedan, som vanligt.

I måndags gjorde vi en slags demonterad eggplant parm. Jag fixade parmesan– och pankopanerade aubergine och körde i airfryern (dear God, KRISPET!!!), gjorde en tomatsås med svarta oliver, basilika och rosmarin och svängde ihop vita bönor med lite jordnötspesto som jag hittade i kylskåpet. De andra fick även pasta till men jag tyckte det räckte med det andra.

I tisdags hade vi MBT med biltema (don’t ask) och mitt bidrag var vårrullar med dipsås och en enkel sallad på kålrabbi, pomelo, avokado och furikake.

I onsdags hade jag och Sigge ensam-middag eftersom Calle och Clara åt sushi innan hennes kör. Vi slog till på den gamla favoriten med en stor skål hummus som vi dippade grönsaker och varma pitabröd i.

I torsdags var det som vanligt VmVP och vi åt smashad potatis med svarteppparmajonnäs och riven parmesan. De andra hade sous-viddad flankstek, jag hade vegobiff. Airfryad brysselkål med citronzest och olivolja som tillbehör. Chokladterrine med lättvispad grädde och hallon till efterrätt.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi thaicos.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta pad thai med tofu och thaibasilika.