Det har varit en bra vecka! Allt från arbetsmiljömässa, NOR-utmärkelse och middag på Stadshuskällaren i Stockholm till pizzakväll i pyjamas och middag med fina vänner. Idag firar vi söndag med brunch på Levantine, besök på Liseberg och klassisk söndagsmiddag hemma. Veckans middagar finns samlade nedan, som vanligt.

I måndags kylskåpsrensade vi fram tacos. Mjuka tortillas har vi alltid hemma, vegofärs likaså. Grönsaker fanns i kylen, en öppnad burk salsa med. Riven cheddar i frysen, hot sauce i kylen. Ungefär så.

I tisdags gjorde vi våfflor som vi toppade med gräddfil, fint hackad rödlök, västerbottensost och dill. De andra hade även lax till. Ibland river jag ner potatis i smeten men det glömde jag tyvärr den här gången, det är väldigt gott annars!

I onsdags åt de andra potatismos, fiskpinnar och remouladsås. Jag var på yoga och åt som vanligt smörgås och fil när jag kom hem.

I torsdags var det VmVP och vi åt en linsgryta med bland annat blomkål och kikärter. Ris, naan och picklade citroner som tillbehör.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi ramen! Toppade gjorde vi med pak choi, sesampasta, tofu, salladslök, ägg och groddar. En himmelsk Farmor-Anka-äpplepaj med vaniljglass till efterrätt.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta (vego-) pannbiffar med ugnsbakad spetskål, brynt smör och lingon. Eventuellt en potatis eller två till barnen också…