Jag har precis landat hemma efter Stockholm tur och retur över dagen, något trött (men kul har det varit!). Bäst av allt? När jag kom innanför dörren kom jag på att kompisarna lämnade kvar kakor (och knäckebröd!) efter gårdagens kak-och-knäckebrödskalas. Lycka!

De här picklade citronerna kom på tal under kvällen och på några sekunder hade Calle trollat fram några i köket. Världens bästa tillbehör till valfri rätt! Receptet kommer från Jamie Oliver.

Picklade citroner
sådär lagom till 4 personer

1 ekologisk citron
2 tsk senapsfrön
1 liten bit röd chili
lite torkad chili
1 tsk gurkmeja
en skvätt olivolja

Skär citronen i små bitar, ta bort kärnorna. Fräs färsk chili, torkad chili, gurkmeja och senapsfrön i lite olivolja, ungefär 1 minut. Tillsätt citroner, låt det fräsa i 1 minut till, häll upp i skål och låt det svalna innan servering. (Var noga med vilka citroner du väljer, vi provade första gången att göra på vanliga. No good. Ekologiska ska de vara!)