Det var ösregn när jag och E traskade till yogan i morse, men nu är det hela tio grader och solsken. Heja vädret! Vi ska äta tidig middag om en liten stund, sen rulla över till grannarna och lyssna på LP, dricka spritz och planera Frankrikeresa. Men maten i veckan var det ju vi pratade om – middagarna finns samlade nedan, som vanligt.

I måndags åt vi rester från söndagens jättebuffé. Pastasallad till någon, auberginerullar till någon, paj till någon. Typ så.

I tisdags åt vi pappas köttbullar/vegobullar, kokt potatis och brunsås med lingon och pressgurka innan vi åkte hem till Göteborg igen.

I onsdags åt vi en slags förenklad palak paneer med cocktailtomater och bladspenat. Som tillbehör hade vi basmatiris, chilinaan och picklade citroner.

I torsdags var jag och Clara på Star Wars Live in Concert, och innan maten var vi på Texas här nedanför och festade till det med burgare (till Clara) och nachos med svarta bönor, salsa, ost- och jalapenosås och guacamole (till mig).

I fredags åt vi pizza.

I lördags bjöds vi på fest! Ostfondue (herregud vad gott) som vi doppade bland annat bröd, oliver och picklad blomkål i. S-v-i-n-g-o-t-t Chenin Blanc från Saumur i glasen. Kidsen fick dumplings <3 Citronpaj till efterrätt.

Idag är det söndag och ikväll dukar vi upp helt jättevanliga tacos.