Det har varit en lite för hetsig vecka, men den avslutades på bästa sätt med häng hos M&M i Malmö. Lunch på Saluhallen, cykeltur i blåsten, Mellofinal, bubbel, lala (högst internt) och solsken. Vi körde hem tidigt i morse, slängde in packningen och åkte ner till Operan för att titta på Sandvargen tillsammans med barnen. En jättemysig barnopera om den kloka och filosofiska Zackarina och hennes kompis Sandvargen, som kan precis allt. Nu ska vi kika på veckans avsnitt av Bäst i Test, men först – veckans middagar samlade nedan, som vanligt.

I måndags åt vi vårrullar som jag hade förberett på söndagen. Jag frös in dem direkt efter att de svalnat och körde dem sedan i airfryern precis innan servering på måndagen. Blev perfekta! Åt vårrullarna med en enkel sallad gurka, kålrabbi, röd chili och morötter.

I tisdags åt de andra potatis, fiskpinnar och remouladsås. Jag var inte så hungrig och nöjde mig med hummus, pitabröd och grönsaker.

I onsdags kylskåpsrensade vi och fick ihop (som alltid haha) wraps. Jordnötspesto, tunt hyvlad rödkål, mungbönsbites, en bit mozzarella och grönsaker blev en bra middag.

I torsdags var det VmV och vi bjöd på puylinser med aubergine och småtomater. Surdegsfocaccia (som nattjäste och bakades ut precis innan vi åt det) som tillbehör.

I fredags kom vi ner till Malmö och bjöds på en supergod tagliatelle puttanesca. Ljuvligt!

I lördags köpte vi hem thaimat.

Idag är det söndag och ikväll har vi ätit helt vanliga tacos.