Ännu en vecka att lägga till handlingarna! En bra sådan, faktiskt. Nästa vecka utlovas dessutom sol, hur fint hade inte det varit? Gud vad jag längtar efter lite vårväder! Och vårmat. Sallader! Rosévin! Nybakad focaccia! Oh well, jag fortsätter drömma några veckor till. Vad vi har ätit finns samlat nedan, som vanligt.

I måndags gjorde vi wraps som vi fyllde med färskost, jordnötspesto, mungood-nuggets (gjorda på mungbönor, galet goda – i Göteborg har jag hittat på Focus eller Hemköp på Vasagatan), hyvlad rödkål och blandade kylskåpsrensargrönsaker.

I tisdags gick vi till Joe Farellis och slog till på en av deras goda pizzor. Barnen åt hamburgare och criss cut fries.

I onsdags åt vi penne alla norma med ett berg av parmesan på toppen.

I torsdags invigde vi min airfryer och bjöd på Nashville Fried Tofu med dirty fries (toppade med ostsås, jalapenos och salladslök), dillpickles och coleslaw.

I fredag åt vi pizza, den här gången på surdeg. Supergod!

I lördags var vi hos V&S på middag och vi åt falafel (som J hade gjort på både kikärtor och gula ärtor – bra tips, det var supergott!) i pitabröd som vi toppade med tahinisås, grönsaker, snabbsyrad rödkål, tzatziki och saltgurka.

Idag är det söndag och ikväll ska jag se Den Flygande Holländaren på Operan. Middag får bli något lätt från Operabaren, och jag hörde ryktas om att Calle och kidsen ska äta sushi ikväll.