Jag har spenderat veckan på hemmaplan eftersom jag har varit förfärligt hostig, men nu har den envisa hostan äntligen börjat ge med sig. Idag ska vi till Liseberg och åka skridskor, och ikväll blir det middag hemma innan nästa vecka drar igång.

I måndags gjorde vi en tomat– och basilikapanna med vegetariska biffar som vi åt med ris.

I tisdags gjorde vi tagliatelle med en gräddig svampsås som vi toppade med gorgonzola.

I onsdags åt Clara sushi med sin farmor, Calle och Sigge åt makaroner och falukorv och jag hittade ett paket kimchinudlar i skafferiet som jag värmde på.

I torsdags firade vi Thankgsiving med väldigt otraditionell mat, dock med amerikanskt tema, haha. Buffalo cauliflower “wings” som vi doppade i blue cheese dressing och åt med selleristavar, majskolvar med smör, majonnäs och parmesan, mini-mac n cheese och en stor laddning coleslaw till det. Viktors hemmagjorda praliner (!!) till efterrätt.

I fredags åt vi pizza.

I lördags bryggde vi öl hos några kompisar, och vi hade med oss en stor laddning bönchili. Victoria hade gjort pitabröd, salsa och en massa andra goda tillbehör.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta quesadillas fyllda med svarta bönor, gräddfil och jalapenos. Grön coleslaw som tillbehör.