Fem av fem snela hestar får den här veckan i betyg gällande planering, luncher, återhämtning och allt där emellan. Lärdom? Söndagspreppen är toppen! Den här söndagen blir det inte lika mycket prepp eftersom vi är i Skåne och inte kommer hem förrän senare idag, men däremot finns där en hel del i frysen så det gör inte så mycket.

I måndags åt vi Calles biff stroganoff, som han gjort en gigantladdning av förra veckan. Till den stekte jag en vegetarisk biff, och som tillbehör hade vi surkål, ris och saltgurka. Slätbladig persilja på toppen.

I tisdags gjorde vi fusilli med hallouimifärs.

I onsdags åt de andra spaghetti carbonara, jag åt vegetarisk smörgåstårta efter yogan.

I torsdags hade vi oktoberfest! Bratwürst till de andra, vegkorv till mig. Tysk potatissallad, surkål, bretzels och saltgurka. Apfelstrudel till efterrätt.

I fredags kom vi ner till mamma och pappa lagom till middagen och vi åt bakad potatis med olika röror. En skagenhistoria (med räkorna bredvid så att även jag kunde smaka) och en med dijonsenap, ärter och morötter.

I lördags gjorde vi en pasta med skogschampinjoner, rödlök, grädde och gorgonzola.

Idag är det söndag och ikväll blir det kylskåpsrens. Stekt ris med tofu, broccoli och kimchi till mig och Calle, tacos till kidsen.