Det har varit en bra vecka på många plan. Tack livet för det <3 En bra kombination av sociala aktiviteter, middagar hemma, hållit det lagom på jobbet och bäst av allt – mycket yoga. Vad vi har ätit finns samlat nedan, precis som vanligt.

I måndags åt vi chili con (vegofärs-) carne (och barnen åt massor, halleluja) med ris, tortillachips, gräddfil och riven cheddar.

I tisdags var jag och Calle på quiz och delade en stor plockbricka med ost (till mig) och chark (till honom). Vi kom tvåa dessutom, hurra!

I onsdags hade vi MBT. Mitt bidrag var matiga muffins med cheddar och chipotle, och förutom det åt vi allt från burrata med nektariner till frallor med brynt smör. Kolasnittar och hallonbullar till efterrätt.

I torsdags var det VmV och vi åt bao buns som vi fyllde med tofu, kimchigurka, picklad rödlök och srirachamayo. Fortune cookies till efterrätt.

I fredags var vi på middag hos min bror med familj och vi åt en ljuvlig svamp– och lökpasta med gorgonzola (och även oxfilé till de andra). Till efterrätt hade T gjort en supergod vit chokladkräm toppad med bär.

I lördags hade vi förfest innan Laleh och vi bjöd på thaicos.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta köttbullar, potatis, stekt lök och brunsås. Jag ser också fram emot att prova den goda äpplechutneyn som jag fick av min syster igår <3