Sista rycket med sociala evenemang innan det börjar lugna ner sig? Jag tänker det. Knappast en vecka att skriva hem om, om man säger så haha. Har jag ens lagat mat förutom nu i helgen? Högst oklart… (Jo, lite har det blivit!)

I måndags gjorde vi vegobiff och rabarbersås, toppad med finhackad gräslök. Ris.

I tisdags var jag och Calle på quiz och åt burgare.

I onsdags var vi på studentfirande för mina två äldsta syskonbarn och det bjöds på en gigantisk buffé med allt från färskpotatissallad med rödlök och vinaigrette till kallskuret, oliver, baguette, ostar och allt därtill. Studenttårta till efterrätt, såklart.

I torsdags var jag på Operan och åt något lätt i pausen – wraps med portabello och rucola.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt vi vit sparris med mousselinsås.

Idag är det söndag och ikväll har vi ätit smashade potatisar med blue cheesesås, stjälkselleri, jalapenos och gräslök. Lövbiffspett/vegobiff och majskolvar som tillbehör.