Jag älskar våren. Jag älskar i och för sig alla årstider, men just den här tiden när syrenerna slår ut, kvällarna är ljusa och man somnar till fågelkvitter utan för fönstret (nåja, i alla fall på Orust – i stan är det med fiskmåsar…) ÄR svår att slå. Det har var lite segt det senaste, men så fort vi kom upp till Orust åkte axlarna ner och jag kunde… andas. I stan just nu är det mest folk överallt, Göteborgsvarv och stök. Det var skönt att komma bort.

Imorgon kommer några efterlängtade kompisar upp. Vi ska plocka fram vår SUP, använda uteköket och blanda ett gäng goda drinkar. Kanske ska jag leta upp några skatter från vinkällaren också? Det får nog bli så. Och grattis, till mitt framtida jag för de minnen vi skapade idag. Den här fina vårkvällen har vi suttit ute med Bibbi och kidsen, lyssnat på Bruce (Racing in the Streets) och luktat på syrener och levt livet. Livet på landet.