Ännu en vecka att lägga till handlingarna. En ganska så ordinär sådan, där jag har lyckats ta med mig lunch alla dagar förutom en, eftersom vi alltid har utelunch på torsdagar. Bara det är värt att fira, haha. Vad vi har ätit till middag finns samlat nedan, som vanligt.

I måndags  gjorde vi en ny favorit här hemma, röd currygryta med ris. Tips? Glöm inte att lägga in en buljongtärning, det gjorde jag. Haha.

I tisdags var vi på quiz och delade en chark– och ostbricka (det är perfekt – chark till Calle, ost till mig). Barnen åt spaghetti carbonara med T.

I onsdags var vi trötta och orkade inte laga mat. Istället köpte vi hem vietnamesiskt från favoritstället här nedanför.

I torsdags  var vi på VmB eftersom V&P fortfarande är i Malaysia. Vi bjöds på råstekt potatis– och purjolöksröra med kött/vegobiff och sallad.

I fredags åt vi pizza.

I lördags kom N och J över på middag! Innan maten drack vi champagne och åt chili cheesekrustader. Till varmrätt bjöd vi på smashad potatis med pepparmajonnäs och ett litet berg av riven Gruyère. Tunt skivad flankstek till de andra, vegetarisk gorgonzolabiff till mig. Rödvinssås till alla. Till efterrätt tittade vi på Melodifestivalen och åt godis, chips och pomelo med en soja-chili-sås.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta rucolapaj med soltorkade tomater. Ostfyllda auberginerullar och spenat– och basilikasås som tillbehör.