Det har varit en märklig vecka. En barndomsvän har lämnat livet bakom sig och jag har funderat mycket på vilka olika vägar som verkligheten valde till oss. Hur man får acceptera som det blir, och den gamla slitna livet tanken om att livet ju helt obarmhärtigt kan förändras på en sekund. Det kan jag ha svårt att förlika mig med ibland.

Den här helgen är välkommen, på många sätt. Clara ska hälsa på sin BFF utanför stan, och ska sova över. Vi andra får besök av N & J och resten av klanen, och vi ska fira att alla äntligen är friska. Äta god mat, dricka bubbel och ha Mellokvällo. På söndag är det brunch hemma hos oss, och vi ska dricka Bloody Marias och äta Eggs Florentine. Imorgon tar vi kanske en lunch på stan, eller åker ut och promenerar vid Härlanda Tjärn. Om ändå solen kunde hålla sig framme och blåsten borta.

Jag har inte så mycket mattips att bjuda på idag, för snart ska jag stänga ner här och dricka en Sbagliato. Ikväll har vi en efterlängtad hemmakväll med pizza, Bäst i Test, choklad och pyjamas på klockan 19.00. Tack livet för den här veckan.