Jag har tagit en enda bild sedan jag kom ner till Skåne. En enda. Bra tecken på att jag har haft annat för mig, och dessutom har jag tyvärr varit förkyld – igen – och mått lite sådär. Hostat, snorat och konsumerat nässpray i stora mängder. Men också träffat hela min familj, alltså hela, och det är tyvärr inte så ofta vi gör det. Det bästa med julhelgen har (förutom att vi alla har träffats då, såklart) varit att vi har rensat ut mammas och pappas stora, fina bastu och vi har startat upp VHBK (Vita Husets Bastuklubb, en referens till GHBK som Calles föräldrar var medlemmar i för många år sedan i Svanesund, vansinnigt rolig historia för övrigt) och bastat prick varje dag. Fantastiskt skönt! Förutom bastubad har vi tittat på väldigt många gamla och nostalgiska filmer tillsammans av varierad kvalitet (haha) – Pretty Woman, The Holiday, Love Actually, Chicagoexpressen och Grinchen (tusen gånger). Nu ska vi snart äta en sen middag och sedan spela Hitster. Imorgon är ska jag jobba, sen får vi se hur resten av veckan blir. Det enda jag vet säkert är att det är sista dagen på 2023 på söndag, och det ska vi såklart fira med buller och bång!