Är det att jinxa om jag säger att vi har haft ännu en toppenvecka i matväg? Alltså orkar inte med mig själv så bra det är haha. Skämt åsido, det där med att ha grejer i frysen är ju genialt. Sen har ju jag varit på MBT med kära vänner, och herregud vad gott det var! För att inte tala om pizzan vi blev bjudna på i fredags. Fem av fem snela hestar till den här veckan.

I måndags plockade vi fram Biff Stroganoff från frysen. Ris och saltgurka som tillbehör, och jag stekte en vegetarisk biff som jag hade istället för kött.

I tisdags var jag på MBT. Calle och barnen åt potatis, sous-viddad torskrygg och skirat smör. Jag hade med mig piroger fyllda med vegofärsröra och cheddar. Förutom det åt vi hummus, muhammara, pickles, bakade vindruvor, ugnsrostade rotfrukter, majs– och bönröra och en sallad med jordärtskocka och physalis.

I onsdags åt de andra stuvade makaroner och prinskorv. Jag åt som vanligt efter yogan och slog till på smörrebröd med rödbetssallad och vegofärsbullar.

I torsdags var jag på Åbytravet tillsammans med ledningsgruppen, en liten tradition vi har skaffat oss eftersom en av mina kollegor har en styvpappa som äger travhästar. Till middag åt vi schnitzel med ugnsrostad potatis, gröna ärtor och bearnaise.

I fredags var vi hemma hos vänner och åt pizza.

I lördags skulle vi egentligen träffat vänner men det fick flyttas så på kvällen hade vi (citat Clara) mysmiddag hemma. Innan maten åt vi ostar och drack en Green Glass (en spännande drink med selleribitters). Till varmrätt åt vi gyozas fyllda med fläskfärs (till de andra), tofu (till mig) och grönsaker. Efterrätt var det inte att tala om för vi slängde oss i varsitt hörn i soffan och tittade på Tillbaka till Framtiden och åt godis och popcorn.

Idag är det söndag och ikväll ska jag på Operan och tar något i pausen. Calle och barnen äter spaghetti carbonara.