Det är lite magi över fredagar, tycker jag. Jag tränar yoga på morgonen, äter frukost och tar en kopp te när jag kommer hem och jobbar undan tills jag och Calle (och ibland Sigge som brukar vara hemma på fredagar för att få lite extra långhelg) traskar ner till 2112 och äter burgare till lunch. På väg hem brukar jag pipa förbi Berzelii Choklad och köpa några praliner till helgen, och så en sväng till Saluhallen för att köpa ost och oliver.

Nu sitter jag här med en kopp te och en pralin, och tittar ut över ett blåsigt Heden. Ikväll ska vi hem till V & S och äta pizza, imorgon skulle vi egentligen på middag men det blev inställt så istället blir det fest hemma med (enligt Claras önskemål) drink, gyozas, Halloweenfilm, godis, popcorn och dip. På söndag ska jag och B på Operan och se Mytomania, det ska bli spännande! Det är en fin helg som väntar.