Längst upp på en kulle ovanför Fleurie ligger ett litet kapell som heter La Madone, omgivet av vinodlingar i Cru Fleurie, där flera av vinerna alltså heter just La Madone eftersom druvorna växer på de här sluttningarna. Det var en fin vandring upp, och för mig blev det ett ordentligt träningspass eftersom jag stundvis bar Sigge på ryggen. Vi var väl värda några sunkiga bananer och lite bubbelvatten när vi kom upp, och utsikten är magnifik! Klara dagar kan man se Mont Blanc, men det gjorde vi inte igår.

På kvällen hade vi planerat att äta en god ratatouille, men eftersom vi nu har lärt oss att nästan alla mataffärer är stängda på söndagar fick vi sladda inom en öppen livsbutik i vår lilla by och köpa tomater och mozzarella, så det tillsammans med all ost vi köpte när vi kom hit blev en fin middag det med. Idag är det måndag och vi får väl se vad vi hittar på. Kanske vi tar oss iväg till en vingård, kanske vi tar ett bad. Kanske det blir båda.