Vilken resa. Vi kom till Fleurie igår kväll och precis innan vi tänkte att det här jag ju gått smärtfritt blev himlen kolsvart i höjd med Macon och det drog fram ösregn, hagel och orkanvindar, blixtar och dunder och kringflygande trädgrenar. Vi fick svänga av motorvägen och vänta ut ovädret, men när vi till sist kom fram till vår lilla camping visar det sig att elen var utslagen i Fleurie. Det blev middag i skymningen innan elen kom tillbaka igen, och då var samtliga i familjen trötta, griniga och i stort behov av sömn. Calle och Clara sover i ena delen av vår lilla stuga, jag och Sigge i andra. Sigge vaknade 04 och var “rädd för sommarskuggan” så fram till 06 har vi tittat på film och lyssnat på podd, innan han somnade igen.


1. Vi kör old-school-karta  2. En av många bretzels 3. Ostdisken på Carrefour

Idag har vi tagit det lugnt. Hämtat bröd och ätit frukost, städat undan lite och packat upp det vi inte hann med igår. Barnen har lekt på lekplatsen och jag och Calle var på information som de anordnar här på vår lilla camping. Nu är Calle och Clara och badar och jag och Sigge ska fixa lunch. I eftermiddag ska vi göra en hike upp till La Madonne, som är ett kapell som ligger på en kulle ovanför Fleurie. Efter det är vi väl värda ost, lokalt vin och en runda Alfapet!