Vi sladdade just innanför dörren efter att ha spenderat dagen i bilen. Vi lämnade Åland vid lunch och tog middag on the road så att säga. Nu är vi i stan igen och mellanlandar här tills onsdag, då vi åker mot mina föräldrar och sen vidare till Frankrike. Och på torsdag, då börjar semestern på riktigt! Nedräkningen börjar NU.

I måndags åkte vi hem från landet och åt varsin burgare på vägen.

I tisdags gjorde vi chili sin carne som vi åt med gräddfil, tortillachips och jalapenos.

I onsdags åt jag efter yogan, hummus och varma pitabröd + grönsaker. De andra åt frysfynd i form av spaghetti och köttfärssås.

I torsdags kom vi till Åland och M & M bjöd på en supergod gnocchigratäng med spenat, gröna ärtor och citronmascarponekräm + parmesan.

I fredags var det förnyåsfirande! Filodegskorgar med crème fraiche, tångrom och rödlök, mascarpone– och havtornskräm med dadlar och chili, friterad hasselbackspotatis, lamm/svamp med bräserade morötter, syrlig cheesecake med fetaost, grahamscrumble och maraschinokörsbär. OTROLIGT gott.

I lördags gjorde vi en penne arrabiata med persilja på toppen.

Idag är det söndag och middag åt vi på något ställe i Nyköping. Tacos till samtliga.