Det har varit en vecka där jag tyvärr mest fokuserat på saker som irriterat mig (dåliga möten, ständiga orkanvindar i den här stan – som att det dessutom är lönt att irritera sig på haha – och lite för mycket att göra på jobbet) men det har också funnits riktigt bra saker, som till exempel återupptäckten av en gammal Soundgardenlåt som jag verkligen tycker om, att yogapasset i onsdags var superbra och att jag helt oplanerat bestämde mig för att logga ut vid lunch. Maten då? Helt ok givet förutsättningarna.

I måndags åt vi chili con carne som vi åt med gräddfil, riven cheddar och färsk koriander.

I tisdags gjorde vi potatis– och svamptacos som vi toppade med majs, fetaost och jalapenos.

I onsdags åt de andra carbonara, jag åt nudlar när jag kom hem från yogan.

I torsdags plockade vi fram paninigrillen och gjorde grillade mackor med kronärtskocka, parmesan och prästost som vi åt med en stor sallad. Chardonnay från Jura i glasen.

I fredags var det bara jag och Sigge hemma så vi hämtade hem poké bowls.

I lördags åt vi bakad potatis med chilismör, gräddfil och grönsaksröra.

Idag är det söndag och ikväll har vi ätit gazpacho med vitlöksbröd och minimozzarella (och coppa till de som äter det).