Igår traskade vi hem genom ett vårljummet Göteborg, idag vaknade vi till regn. Väderprognosen lovar dock uppehåll i eftermiddag så då har vi tänkt ta oss till Liseberg för årets första besök. Alltid efterlängtat! Fram tills dess ska jag försöka förbereda lite mat inför veckan som kommer. Vad vi har ätit den här veckan finns samlat nedan.

I måndags var jag och Calle på quiz med J och åt pizza.

I tisdags åt de andra korv stroganoff, men jag var inte speciellt hungrig och nöjde mig med hummus och varma pitabröd.

I onsdags var Calle och Clara på kören (och åt som vanligt sushi innan) men jag och Sigge slog till på en stor laddning tomat- och mozzarellasallad som vi åt med lite baguette vid sidan av.

I torsdags kom V över på middag och vi åt tomatfritters med en stor grönsallad (med en krämig dijondressing på yoghurt, majonnäs och dijonsenap, prova det – supergott!) och nybakat focaccia med oliver.

I fredags gick vi till Familjen och åt middag. Flankstek till barnen, råbiff till Calle och jag åt friterade gnocchi med blomkål.

I lördags var vi hemma hos vänner och åt pizza.

Idag är det söndag och ikväll ska vi gå på Liseberg så högst troligt blir det middag på Tyrolen, och högst troligt innebär det wienerkorv till barnen, någon annan tysk korv till Calle och flammkuchen till mig. Älskar på Tyrolen!