Hu, vad förkyld jag har varit den här veckan. Matlusten har inte varit på topp så det är men nöd och näppe vi har lyckats få ihop en matsedel den här veckan. Jag är fortfarande lite snorig, men nu börjar det ordna upp sig så jag hoppas att nästa vecka blir bättre haha.

I måndags skulle jag egentligen på MBT men ödet ville annorlunda så istället åt vi pastagratäng med vegofärs här hemma. Rucolasallad med balsamico som tillbehör.

I tisdags åt vi enchiladas fyllda med grönsaker och cheddarost.

I onsdags var toppen av förkylningsvågen och jag petade i mig en smörgås till middag. De andra åt stuvade makaroner och falukorv.

I torsdags åt vi tomatsoppa med mozzarella, färsk basilika och pasta.

I fredags åt vi bakad potatis. Pappa hade gjort två röror – en skagen, och en vegetarisk med ärtor, morötter, dijonsenap och crème fraiche.

I lördags var det kalas för pappa som fyllde år och det bjöds på balsamicokyckling med ugnsrostad potatis och en stor sallad med bland annat sockerärtor och tomater. Istället för kyckling åt jag en sojabiff från Anamma. Crème brûlée till efterrätt.

Idag är det söndag och middag intogs på Ikea eftersom vi åkte inom på väg hem från Skåne och snurrade runt där ett rejält tag. Bagel med mozzarella, pesto och rucola till mig, köttbullar till barnen och lax till Calle.