Nejmen den här veckan alltså. Haha. INGEN höjdare i planeringsväg, och mat har mest varit ett tröttsam historia för samtliga inblandade. Ja, i alla fall till och med onsdag, sen blev det bättre helt klart. Nya tag nästa vecka osv.

I måndags gick planen om vegokebab åt helskotta, så istället grävde jag fram en påse pytt i frysen som Sigge fick tillsammans med kidneybönor och grönsaker. Jag åt nudlar. Calle och Clara var och badade och åt på väg till Lerum.

I tisdags var jag i Jönköping hela dagen och sladdade hem sent. Värmde på pitabröd och den där vegokebaben som gick om intet dagen innan. Som tillbehör hade vi strimlade grönsaker, feferonis och stark tomatsås. Bra snabbmat!

I onsdags åt de andra makaroner och falukorv, jag åt en macka efter yogan.

I torsdags gjorde vi vårrullar. Fyllningen förberedde jag sent kvällen innan (tur det för annars hade vi knappast hunnit göra vårrullar med tanke på att vi kom hem runt halv fem och V kom strax efteråt) så gjorde vi bara själva rullandet precis innan vi skulle äta. Vårrullarna fylldes med glasnudlar, vegofärs, vitkål, salladslök och smaksattes med bland annat koreansk peppar och soja. En krispig sallad på morötter, kålrabbi och sockerärtor, smaksatt med pressad lime och sesamolja som tillbehör.

I fredags beställde vi pizza.

I lördags gjorde vi hamburgare som toppades med chilimajonnäs. Pommes (i pappas air fryer, blev himla bra!) som tillbehör.

Idag är det söndag och vi kom hem till stan lagom till middag så vi köpte hem indiskt. Daal till mig, butter chicken till de andra. Papadoms, naan och picklad chili som tillbehör.