En vecka där vi äntligen blev av med plastburen med tillhörande fläkt i sovrummet och vi började ana hopp om vår lägenhet igen. När vi kommer hem från Idre kan vi flytta in igen, även om det är en provisorisk spånplatta i taket som får vara där tills de kan fixa resten framåt våren. Good ’nuff för mig. Mat då? Det har vi ätit. En blandad kompott, som vanligt.

I måndags åt vi Calles raggmunkar (som egentligen är mer som rårakor) med bacon till de som äter det. Rivna morötter, marinerade kikärtor och rårörda lingon till samtliga.

I tisdags var jag i Jönköping med jobbet och middag åt vi på Kock & Bar. Tapas till samtliga (som till exempel vitlöksbröd, aioli, vitlöksfrästa champinjoner och patatas bravas med mojo rojo.

I onsdags kom jag hem sent från Jönköping. De andra åt spaghetti carbonara, jag sladdade inom Subway och köpte med mig en veggie delight hem.

I torsdags beställde vi hem pokébowls från Poh-Keh.

I fredags åt vi pizza.

I lördags kom vi upp till Idre och till middag hade jag förberett en potatis- och tacogratäng som vi åt med grönsallad.

Idag är det söndag och ikväll har vi ätit Bibbis sweet chili-gratäng med paprika och svamp och kyckling till de andra och vegetarisk biff till mig.