Vi var på middag hos vänner igår och ramlade innanför dörren strax innan midnatt. Lägg därtill att Sigge har hostat en del i natt, så jag både känner mig och ser ut som en slags zombie. Haha. Tur då att dagen till största del ska spenderas på hemmaplan. Hur som helst, mat har vi ju ätit i veckan och några gamla klassiker har vi dammat av, som till exempel morots- och halloumibiffarna vi åt i måndags. Det där med att fylla bröd med vegetariska biffar, grönsaker och kall sås är för övrigt ett lifehacke värt att nämna!

I måndags dukade vi fram mjuka tortillabröd som vi fyllde med morots– och halloumibiffar, soltorkade tomater, valnöter, fetaost och grönsaker.

I tisdags åt vi daal med papadoms.

I onsdags var jag i Lidköping hela dagen, men de andra åt sous-viddad torskrygg med potatis och skirat smör. Jag sladdade inom Subway på Centralen och fick nöja mig med det till middag.

I torsdags var Calle ute och rullade hatt med jobbet. Jag och barnen gjorde en stor plåt nachos som vi toppade med cheddarost, svarta bönor, jalapenos (nåväl, på min sida i alla fall), tomat, gurka, gräddfil och salsa.

I fredags var vi på Operans familjeföreställning och innan den satte igång åt vi middag i Operans restaurang. Kvällen till ära hade de en speciell barnmeny så barnen slog till på deras buffé. Calle åt pocherad bergtunga och jag rostad blomkålscrème med sotad purjolöksmetana och tångrom.

I lördags var vi på middag hos vänner och de bjöd på en ljuvlig spaghetti alla norma som vi åt med fint riven parmesanPraliner från Kampanilen till efterrätt.

Idag är det söndag och ikväll ska det här trötta gänget äta pizza. Idag blir det inte den vanliga napolitanska varianten utan den här som man gör på studs.