Jag har inte ens öppnat min dator den här veckan, men nu är jag nästan i mål med lönerevisionen och jag börjar se ljuset i tunneln. Äntligen, äntligen, äntligen. Ser fram emot en lugn och skön oktober då jag och Clara ska gå all in på Halloweenfirande, skräckfilm och annat höstigt. Hur som helst, än så länge är det ju bara september och i matväg har det varit en helt ok vecka. Vad vi har ätit finns samlad nedan, som vanligt.

I måndags var det bara jag och Sigge hemma så vi dukade upp något av det bästa vi vet – en stor laddning hummus. Till den hade vi varma pitabröd och grönsaker.

I tisdags åt vi en massamancurry jag förberett under helgen. Till den hade vi ris, färsk koriander och en chiliröra med thaibasilika.

I onsdags var vi på kalas för mitt äldsta syskonbarn och det bjöds på ett jättebord med småplockOstar, marmelad, kex, krustader med stark färskostchips och jag vet inte allt. Till efterrätt åt vi Tildas banoffeepaj och vaniljbullar.

I torsdags åt vi Calles carbonara – barnens absoluta favoritmat. Till den hade vi en enkel sallad med minimozzarella, tomater och kronärtskocka.

I fredags var Calle ute och rullade hatt så jag och barnen köpte hem varsin pokébowl.

I lördags åkte vi till landet och till förrätt åt vi kronärtskocka som vi doppade i smält smör. Till varmrätt åt vi råstekt potatis med purjolökryggbiff/vegbiff och vispad ört– och vitlöksfärskost.

Idag är det söndag och planen är att vi ikväll ska äta crèpes med avokadoröra.