Veckorna blir lite upp och ner just nu känns det som och just den här veckan kastade vi in handduken, i alla fall i tisdags, när vi tog paus från vardagen och gick till Familjen för att äta middag. Otroligt typiskt vår familj som ofta får feeling på saker, haha. På väg hem svängde vi inom Stadsbiblioteket och parkerade i deras mysiga läsrum och kikade i böcker om havsleguaner, arkitektur för barn och Sagasagorna. Kanske veckans bästa kväll (men frågar du Sigge är det nog igår snarare, när vi plockade fram vårt gamla PS2 och spelade Mupparnas Party Cruise tills ögonen gick i kors). En bra vecka och helg!

I måndags åt vi tomatsoppa med pasta och färsk basilika.

I tisdags fick vi feeling och traskade bort till Familjen för att äta middag. Calle åt råbiff, jag åt zucchinifritters med yoghurt och gulbetor, och barnen delade som vanligt på köttbullar med potatispuré, brunsås, lingon och pressgurka.

I onsdags åt vi burritos.

I torsdags gjorde vi en tomat– och basilikapanna med vegobiffRis som tillbehör.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi gyozas fyllda med spetskål, svamp, vitlök, ingefära, salladslök, krispig chili, soja och röd chili. De dippade vi i en enkel sås på japansk soja och pressad lime.

Idag är det söndag och ikväll ska vi till Liseberg. Middag äter vi i sedvanlig ordning på Tyrolen (där vi alltid beställer samma sak – wienerkorv med pommes tillbarnen, någon läbbig, tjock tysk korv med sauerkraut till Calle, och jag brukar äta deras ljuvliga, veganska flammkuchen med extra saltgurka och surkål vid sidan.