En toppenvecka ur lunchsynpunkt, eftersom jag haft mat med mig precis varje dag jag varit på kontoret. Annars en vecka när det känns som om vi gått om varandra i vår familj på grund av badhusbesök, körövning, träning och gud vet vad. Vad vi har ätit finns samlat nedan.

I måndags var jag ute och åt med en kompis, och vi var på Würst i Linnéstan. Innan maten beställde vi in bretzel med senap och friterad blomkål med sriracha-honungsmajonnäs, sen åt vi varsin vegetarisk korv med jalapenoslaw.

I tisdags slirade jag innanför dörren just som Calle skulle gå på quiz. Barnen åt potatismos och fiskpinnar och jag orkade inte fixa något mer än rågbröd med färskost, kokt ägg och purjolök till mig.

I onsdags åt vi en vegetarisk smörgåstårta som jag förberedde dagen innan.

I torsdags friterade vi langos som vi toppade med vitlöksolja, smetana, fint hackad rödlök och riven västerbottensost. De andra fick även räkor på sina.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi favoriten med Puylinser, aubergine och färsk oreganoGrönsallad som tillbehör, macarons från Le Comptoir till efterrätt.

Idag är det söndag, tillika valdag. En högtidlig dag i vårt hem så ikväll har vi fest med potatisgratäng, vegetariska, mozzarellafyllda biffar och rödvinssåsTomat– och löksallad som tillbehör, gelato till efterrätt.