I matväg har det varit en helt ok vecka tycker jag. Det är sensommar i stan och vi har var lite mana-mana, så även med matplaneringen. Jag provade en ny restaurang som var bra, vi har haft picknick i Vasaparken och så har jag haft en dag med frukost-till-middag. Spana in veckans middagar nedan.

I måndags fastnade jag i möte, Sigge var trött och somnade på soffan och Clara och Calle var på badhuset, så när jag sladdade in i köket och grävde i lådorna bestämde jag mig för att göra stekt havregrynsgröt med sirap. ÄLSKAR stekt havregrynsgröt, och frukost till middag.

I tisdags mötte vi upp vänner på Heden för att hänga på lekplatsen så middag åt vi på Lasse på Heden. Burgare till samtliga.

I onsdags var jag på Juan Font med några vänner. Vi åt bland annat marinerade oliver, grillat bröd med bönrörabränd Manchego med marconamandlar, pizza med kronärtskocka och Manchego, och till efterrätt beställde vi in crèma catalana. Trevligt ställe! God mat!

I torsdags hade vi picknick i Vasaparken. Jag gjorde en vegofärspaj toppad med tomat och färsk oregano som vi åt med en grönsalladJordgubbar till efterrätt.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi en pasta med tomater, grädde och citron och toppade med burrata, chiliflakes och svartpeppar.

Idag är det söndag och middag åt vi på Tyrolen på Liseberg. Jag åt flamenkuchen med crème fraiche, rödlök och ost och med surkål och saltgurka som tillbehör. De andra åt korv på längden och tvären.