Första veckan tillbaka i verkligheten swishade förbi och vi avslutade den på landet. Vi har grävt upp landet, löst korsord och haft vänner över på drink. Ljuvligt. Veckans middagar finns samlade nedan.

I måndags var vi på Universeum och på väg hem pep vi inom Cyrano som ligger rakt över gatan. Vi satt på deras uteservering och samtidigt som det var blixtar, dunder och ösregn åt jag och Calle åt deras tunna, provencalska pizza och barnen delade på deras bistroburgare.

I tisdags gjorde vi potatismos, fiskpinnar/spenatpinnar och remouladsås.

I onsdags var hälften av familjen på kör så jag festade till det med en kantarelltoast modell gigantisk. Sigge fick tomatsoppa, pasta och basilika.

I torsdags var det säsongspremiär för Vin Med Viktor och vi åt burritos med svamp, sötpotatis och korianderris och drack riesling från Sybille Kuntz.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt en glasnudelsallad med bland annat sugar snaps, morötter och thaibasilikaSticky tofu/entrecôte som tillbehör.

Idag är det söndag och ikväll köpte vi hem indisktButter chicken till de andra, aloo gobi till mig. Naan, papadoms och pickles till samtliga.