Välbehövligt med kortvecka efter påsk, helt klart. I matväg har veckan varit helt ok utan större överraskningar, men en hel del reestaurangbesök. I fredags var jag nämligen på Star Wars: Live in Concert och i lördags var jag, Calle och Emma och åt på Bruk innan vi lyssnade på Eric Gadd. Magiska kvällar, båda två. Tack livet!

I måndags köpte vi hem falafel.

I tisdags gjorde vi en krämig pastasallad med småtomater, purjolök och pesto.

I onsdags åt vi potatis, fiskpinnar/spenatpinnar och remouladsås.

I torsdags hade vi egentligen storslagna planer på vit sparris, men eftersom Clara fick feber gick vi och hämtade thai istället. Tofuspett med jordnötssås och gurksallad till mig, paneng till de andra.

I fredags var jag på Familjen med J. Vi åt bakad färskost och gulbetor, sotad spetskål och rostat bovete.

I lördags var vi på Bruk. Herregud vad bra! Igen! Vi drack drinkar såklart, och åt bland annat padrones med gravad citronhummus med brynt smör, vit sparris med rostade hasselnötter och gröna ärtorChokladcrème med havtorn, mandel och lakrits till efterrätt. Och en Mai Tai

Idag är det söndag och vi gjorde pizza till middag.