Om man går in på Matrepubliken via mobilen kommer man till en helt annan sida märkte jag igår, vilket de arbetar på att lösa bakom kulisserna. Under tiden det fixas får ni pausmusik i form av Göteborgstips. I helgen var vi nämligen på återbesök på Bruk, en liten men naggande god cocktailbar på Friggagatan, som är helt outstanding. Gå dit, är min starka uppmaning.

Vi har varit där och druckit drinkar innan, men den här gången passade vi även på att äta middag. Hummus med brynt smör till förrätt, råbiff (till Calle) och variation på blomkål med bland annat rökta mandlar och saffran (till mig) till varmrätt. Vad vi drack? Jag slog till på en drink med blåbär, campari och någon rökig whisky, Calle på en med Strega, kaffe och Aperol. Till efterrätt blev det en Negroni med jordgubbsvermouth (MAGISK) och Calle beställde en Old Fashioned. Hands down en av de bästa cocktailbarerna i stan just nu.