Ännu en vecka att lägga till handläggningarna, en ganska bra sådan faktiskt. Inte överdrivet mycket planering men det har gått bra ändå. Toppengott torsdagsvin (Barolo från Trediberri) som passade fint med den öppna lasagnen. Helgen spenderades i stan, och vi var på inköpsrunda i lördags (jag hade helt slut på te – PANIK – och länsade både NK och den lilla tebutiken vid Kungsportsplatsen) och idag får vi väl se vad vi hittar på. Baklängesmatsedeln finns nedan.

I måndags var jag ute och rullade hatt så Calle och barnen festade till det med torskrygg, potatis och skirat smör.

I tisdags åt vi vegokebab från Schysst Käk.

I onsdags köpte vi hem vietnamesisktSommarrullarna med tofu och mango är helt otroligt goda! Eller ok – allt är otroligt gott.

I torsdags kom Viktor och vi åt öppen lasagne med spenat, ricotta och mandelpestoBarolo från Trediberri i glasen.

I fredags åt vi pizza.

I lördags var Calle och bunkrade på Extreme Food så till middag gjorde vi majstortillas (äntligen fick vi användning för vår tortillapress haha) som vi fyllde med tunt skivad ryggbiff (till de andra) och den här bönröran på svarta bönor och kokosmjölk (till mig). Förutom det hade vi en rostad majssalsasalsa molcajete, picklad rödkål och färsk koriander. Och en hel del hot sauce, såklart.

Idag är det söndag och ikväll ska vi göra egen tagliatelle. Den ska vi äta med sojafärsbullar (smaksatta med fint riven parmesan och basilika) i tomastsås. Till efterrätt blir det glass (hasselnöt! blodapelsin!) från Gelaterian.