Det har varit en helg med både konsert och kalas och jag ska snart rasa i säng, men först – vad har vi ätit i veckan? Blandad kompott skulle jag säga, med fokus på kalasmat.

I måndags åt vi stuvade makaroner och köttbullar/vegobullar.

I tisdags hade vi kalas för Clara som fyllde 7 år! Hon hade önskat tacos så de fick barnen, och vi vuxna åt en tacogratäng toppad med ett fluffigt täcke på färskost, crème fraiche och riven cheddar. Som tillbehör hade vi tortillachips, salsa, jalapenos och gräddfil. Till efterrätt åt vi tårta.

I onsdags åt vi falafel.

I torsdags var i på Jul på Liseberg så middag åt vi på Tyrolens mysiga uteservering. Pommes med tysk korv och curryketchupbretzel till några och glühwein och öl (och läsk).

I fredags hade Clara julkonsert med sin kör och medan Calle och Clara var med på genrep gick jag, Sigge och Bibbi till Familjen och hade AW. Jag och Bibbi åt bakad färskgetost med morötter och Sigge åt köttbullar med gräddsås och rårörda lingon.

I lördags var vi på kalas och blev bjudna på en jättegod gratäng på quornfilé (de andra hade kyckling) som gratinerades i ugn med bland annat grädde, parmesan och soltorkade tomater.

Idag är det söndag och till middag köpte vi hem vietnamesiskt från det nyöppnade haket som ligger här nedanför. Jag åt tofu med lök, jordnötter och färska örter och Calle åt något liknande fast med oxfilé och citrongräs. Otroligt gott!