Det blev en lugn Allhelgonahelg för vår del. Promenad till Östra Kyrkogården för att sätta blommor och tända ljus hos Ulf, ta-med-kaffe, handling på Focus och Stranger Things. Ungefär så. Höstlovet går mot sitt slut och nästa vecka är det tillbaka till vanligt igen.

I måndags åt vi rester av pappas veg Bourguignon med potatis.

I tisdags plockade vi fram paninigrillen och gjorde varma mackor med dijonsenap, färsk oregano och ost.

I onsdags drog jag och Calle till Köpenhamn vid lunch. Vi drack drinkar på Ruby och åt middag på La Neta innan vi tog tåget hem igen. Tacos till Calle, quesadillas till mig och nyfriterade tortillachips med guacamole till båda. Palomas till det.

I torsdags åt vi klyftpotatis med pepparsås och vegetariska biffarBroccoli och gröna ärtor till det.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi gyozas som vi fyllde med vitkål, svamp, salladslök, koreansk peppar, riven ingefära och ponzu (och Calle hade även fläskfärs i sina). Som tillbehör hade vi edamamebönor med soja, havssalt och Tajìn.

Idag är det söndag och ikväll äter vi Dan Dan-nudlar.