Det är sällan vi spenderar en hel söndag i Skåne men eftersom det väntar höstlov veckan som kommer har vi installerat hemmakontoret här nere så att Clara och Sigge kan spendera några dagar med sina kusiner. Det blir ett skönt avbrott från verkligheten eftersom veckan som gått har varit ganska så mötestung, om man säger så.

I måndags kom jag hem sent från jobbet så Calle och barnen festade till det med spaghetti och köttfärssås (morfars köttfärssås dessutom, som vi hade på lut i frysen). Vad jag åt? Nudlar

I tisdags var jag på AW på Familjen och jag åt bakad färskost med salviastekt blomkål som var vansinnigt god!

I onsdags åt vi tacos, till barnens (läs: Calles) stora lycka. Inga krusiduller utan allt det där man brukar ha – tacokryddad vegofärsguacamole, grönsaker och ett lass riven cheddar på toppen.

I torsdags var det Vin med Viktor och vi åt burgare med fermenterade pommes och hemgjord ketchup.

I fredags åt vi pizza.

I lördags hade vi kalas för mamma och som vanligt var det kalkonmiddag. Till mig hade pappa gjort Veg Bourguignon och till efterrätt åt vi mammas skånska äpplekaka med vaniljsås.

Idag är det söndag och ikväll ska vi äta en rotfruktspytt med dragon och dijon som jag förberett tidigare idag. Till pytten ska vi ha stekt ägg, pappas inlagda rödbetor och HP-sås.