Alltså, vissa veckor kan man få spader. Den här veckan åt vi inte enligt plan en enda dag (HAHA) utan fick av olika anledningar ändra runt i menyn. Nåväl. Kanske blir det bättre nästa vecka? Plötsligt händer det osv. Mat har vi ätit i alla fall – kolla in vad nedan.

I måndags åt vi zucchinibiffar som vi åt med baba ganoush, yoghurt med sriracha och pitabröd.

I tisdags hade vi höstens första MBT med tema skördefest! Mitt bidrag var spanakopita, en grekisk filodegspaj med spenat och fetaost. De andra hade med sig godsaker som pumpasalladbröd med västerbotten och dillugnsbakade betor och fikonsallad.

I onsdags (alltid denna onsdag…) fastnade jag i möte som slutade alldeles för sent, så Calle och Sigge köpte med sig mat från Lasse på Heden. Att de missade hälften av min beställning är en annan femma, men de andra var nöjda med sina burgare.

I torsdags åt vi säsongens första Mont D’or (!) och till det hade vi surdegsbröd (det första jag bakat på år och dar) och plock som cornichonssyltlökoliver och kallskuret.

I fredags åt vi pizza.

I lördags var vi på 40-årsfest där det bjöds på bubbel och snittar. När vi gick hem framåt kvällen gick vi till 2112 och åt burgare. På väg hem smet vi inom Bar Bruno och tog varsin drink till oss och oliver till barnen. Calle drack en Right Hand och jag en Improved Mai Tai.

Idag är det söndag och ikväll ska vi plocka fram smörgåsgrillen och göra eggplant parm, en varm macka med panerade och friterade skivor av auberginemarinarasås, mozzarella och parmesan. Någon slags sallad som tillbehör, eventuellt grönkål med den här (otroligt goda) tahinidressingen.