Det har varit en mötestung vecka och i matväg valde vi att göra det enkelt för oss. Jag märker dock ett tydligt mönster – måndag och tisdag går allt enligt plan, men på onsdagen tänker jag att jag ska förbereda något som jag aldrig hinner och så står jag där klockan fyra och har ingen aning om vad vi ska äta. Får väl se hur det går kommande vecka när vi har ändrat strategin haha.

I måndags gjorde vi vegokebab som vi åt i pitabröd med isbergssallad, feferonis, syrad rödkål och kebabsås.

I tisdags värmde de andra på Änglamars färdiga tomatsoppa som de toppade med mozzarella och färsk basilika. Jag var ute och åt med några vänner på Boqueria och åt allt från pane con tomate och patatas bravas till kolgrillade grönsaker och friterad getost.

I onsdags åt vi färsk, fylld tortellini med röd pesto och pecorino romano. Till tortellinin hade vi marinerade svarta bönor (och fänkålssalami till de som ville).

I torsdags var planen en helt annan men på grund av olika anledningar slutade det med att vi köpte hem sushi och öppnade en flaska Chablis Premier Cru från Albert Bichot.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde jag en vegetarisk lasagne som vi åt med gorgonolakräm och vitkålssallad.

Idag är det söndag och ikväll köper vi hem indiskt.