I fredags tog vi äntligen vår andra vaccinspruta, yay! Jag hade dock räknat bort den här helgen eftersom jag blev så himla dålig efter förra sprutan, men den här gången klarade jag mig med endast lite feber på natten så jag fick helt plötsligt en bonushelg. Med fint väder dessutom! Välbehövligt, för den här veckan har faktiskt varit ganska tuff. Vad vi har ätit finns samlat nedan, precis som vanligt.

I måndags gjorde vi en gammal favorit – broccoligratäng med småtomater som vi åt med vi med vitkålssallad.

I tisdags åt vi mandelpotatismosfiskpinnar/spenatpinnar och remouladsåsPressad citron och gröna ärtor som tillbehör.

I onsdags fyllde vi små, mjuka tortillas med chili-halloumi, guacamole, svarta bönor och färsk koriander.

I torsdags tog vi spårvagnen till Linné och gick till Würst och åt middag. Steak salad till Calle, samma till mig fast med friterad camembert istället för kött och korv och pommes till kidsen. Efter Würst tog vi en promenad upp till Skansen Kronan och gick sedan ner för berget och inom Skanshof och åt efterrätt – glass med salt kolasås och pecannötter till kidsen, varsin drink (Aviation & Boulevardier) till mig och Calle. AH.

I fredags åt vi pizza.

I lördags grillade vi. Entecôte till de andra, chili– och mangomarinerad tofu till mig. Som tillbehör ugnsbakade vi potatis med chili och koriander, och så vispade vi ihop en sats toum – en len vitlökssås från mellanöstern.

Idag är det söndag och ikväll fick barnen bestämma mat så vi hämtade hem burgare, pommes och dippa.