Förutom en dags slarv (läs: onsdagen) är jag ytterst nöjd över att vi följde vår matplan för veckan. Jag ska spendera dagen med att preppa lite inför kommande vecka, och om jag hinner ska jag även ta mig i kragen och baka något gott bröd. Vad vi åt i veckan då? Det finns samlat nedan, i sedvanlig ordning.

I måndags åt vi en potatissallad med dill- och citronvinaigrette och som tillbehör hade vi spenatpinnar (till mig) och bratwurst från Taylor & Jones till de andra.

I tisdags gjorde vi en halloumipytt som vi åt med senapskräm med rivet äpple och spetskålssallad med grillad paprika.

I onsdags åt vi våfflor med crème fraicherödlök och västerbottensost (och lax till de andra).

I torsdags åt vi en pasta med passata och gröna oliver som vi toppade med ett berg av parmesan. Som tillbehör hade vi citrondressad rucolasallad.

I fredags var Calle ute och rullade hatt så jag och kidsen festade till det med tacos till dem och en stor ostbricka till mig.

I lördags var vi hos vänner som bjöd på helt magisk mat. En grön gazpacho till förrätt, och gnocchi alla romana med tomatsås och kantareller till varmrätt. HERREGUD vad gott det var!

Idag är det söndag och senare i eftermiddag ska vi traska bort mot Liseberg. På väg dit ska vi äta middag på vårt indiska favorithak på Berzeliigatan. Vad vi ska äta? Antagligen samma som alltid – kikärtsgryta till mig, butter chicken till barnen och någon lammhistoria till Calle. Padadoms till barnen (eller chipsbröd som de kallar det haha) och naan och starka pickles till mig och Calle.