Så var sista semesterveckan förbi och imorgon tar vardagen vid igen. Eller ja, för min del i alla fall – Sigge har studiedag och Clara börjar inte skolan förrän på onsdag så de är lediga tillsammans med Calle. Men vilken fin vecka vi haft. Träffat vänner vi inte sett på länge, hängt i Slottsskogen, varit på restaurang och haft en liten kräftskiva på landet. Vad vi har ätit finns sammanfattat nedan.

I måndags var vi hos vänner på middag och de bjöd på supergoda pizzor toppade med crème fraiche/färskost, kvibille ädel, päron, krispig grönkål och honung.

I tisdags svängde vi ihop en pad thai med broccoli och tofu.

I onsdags spenderade vi eftermiddagen i Slottsskogen och på väg hem gick vi inom Würst och åt middag. Åh, vilket trevligt ställe! Till förrätt delade kidsen en bretzel och sen åt vi alla korv – jag en vegetarisk med bland annat cole slaw och chilimajonnäs, Calle åt en liknande min fast med kött och barnen fick kiddie würst med pommes.

I torsdags var det Claras namnsdag och den firade vi med att ha en mini-kräftskiva på landet! Eftersom jag inte äter skaldjur gjorde vi extra många goda tillbehör – västerbotten royalbaguetter med dill och citron och vispat smör med tomat- och fänkålsfrön, bland annat. Och så snaps och snapsvisor till det såklart.

I fredags åt vi pizza.

I lördags svängde vi ihop en pasta med kantareller och parmesan.

Idag är det söndag och ikväll köper vi hem indiskt.