Vaknade 05.35 i morse och hörde åskknallar. Funderade på om det regnade ute och ångrade att vi valde att inte sätta på kapellet på båten igår. Somnade om till 07.55 och vaknade av att Sigge tittade på mig och sa “åh HEJ mamma”, som han brukar när han vaknar innan mig. Idag skrotar vi mest. Har varit på bryggan och fiskat krabbor men fick gå upp för det drog förbi ett åskoväder som försvann lika snabbt som det kom. Ätit sallad nicoise och druckit ett glas rosé. Känt lite lugn i kroppen för första gången på hela veckan för igår när vi satt och tittade på I, Claudius fick jag ett efterlängtat meddelande som försäkrade att saker och ting var stabila och axlarna sjönk snabbt ner några centimeter. Nu har kroppen gått på mental semester, trots att det än är några veckor kvar innan vi går på semester helt.

Vi har inte gjort några planer för sommaren och tänker inte göra det heller. Vi kommer antagligen inte träffa speciellt mycket folk och det gör inte så mycket det heller för så ser vår sociala karta ut nu för tiden. Nu ska jag stänga ner datorn och fortsätta skrota, men just det – vin först. Prova rosévinet från Wine Mechanics. Svalkande!