Vi dricker en hel del drinkar men jag är dessvärre usel på att skriva ner recepten. Nu får det bli ändring på det eftersom vi de senaste veckorna har försökt komma på en drink som vi sa skulle bli sommarens drink utan att över huvud taget komma ihåg vilken det är. Jag vill hävda att den var gul, Bibbi trodde att den var grå-aktig och Calle minns bara vilket glas den serverades i. Blind leading the blind, som ni märker. (Återkommer om vi kommer på vilken det var haha.)

Den här drinken minns jag dock väl för det är en återkommande favorit hemma hos oss – Red Hook. Det är en mix av en Brooklyn och en Manhattan (därav namnet Red Hook som är ett område mitt emellan de två stadsdelarna) och den är helt magiskt god.

Red Hook

1 drink

4 cl Rye Whiskey

1 cl Maraschinolikör

1 cl Punt e Mes

Rör kall med is (minst 50 varv). Häll i väl kylda glas och dekorera eventuellt med ett maraschinokörsbär.