I matväg har den här veckan varit riktigt bra. Vi har legat i fas med planeringen och har sluppit halv-fem-middagsplaneringar, som annars varit frekvent förekommande hos oss den senaste tiden… Vi är i Skåne as we speak och åker till Helsingborg efter frukost för att spana in huset som min syster med familj har byggt. Spännande! Vad vi har ätit finns samlat nedan. Hoppas ni får en fin kommande vecka!

I måndags gjorde vi en krämig pastasallad med bland annat tomater, pesto, purjolök och fetaost.

I tisdags åt vi tacos! Mjuka vetetortillas som vi fyllde med rökig halloumimangosalsa, krispig sallad och färsk koriander.

I onsdags åt vi spaghetti bolognese.

I torsdags åt vi cacio e pepe och till den hade vi burrata med hallon och korianderfrönBarbera från La Spinetta till det.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi hamburgare! Till burgarna hade vi pommes från Green Fries (som lägligt nog har en liten tag-själv-och-swisha-kyl fylld med pommes, dippa och kombucha i närheten av mina föräldrars hus) och även två dippsåser – gräslök och chili. Grymt gott!

Idag är det söndag och vi räknar med att komma hem till Göteborg lagom till middagstid så ikväll köper vi som vanligt indiskt.