Ännu en vecka att lägga till handlingarna, ännu en helg har flugit förbi. I matväg har det som vanligt varit högt och lågt – ena dagen potatismos och fiskpinnar, andra dagen vit sparris och chablis. Jag har också kvaddat en bearnaisesås (jag ska ta revanch i veckan…) och druckit några riktigt goda viner. Hoppas ni har haft en fin vecka!

I måndags gjorde vi en enkel tacosallad som vi toppade med pulled oumphcreamed corn och chiliflakesTortillachips till det.

I tisdags åt vi en curry med blomkål, kikärtor och röda linser. Till curryn hade vi ris och/eller libabröd och picklade citroner.

I onsdags svängde vi ihop potatismos som vi åt med fiskpinnar/spenatpinnargröna ärtor och remouladsås.

I torsdags åt vi vit sparris med grapehollandaise och pocherat äggOxfilé till köttätarna. Überklassisk chablis i glasen.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi en glödbakad spetskål som vi egentligen skulle ätit med bearnaisesås, men eftersom jag lyckades förstöra den beyond räddning blev det istället brynt smör med hasselnötter till. De andra hade även en bitt kött och jag vegetariska biffar med citron och spiskummin. Till efterrätt åt vi glass från Gelaterian.

Idag är det söndag och ikväll köpte vi hem varsin poké bowl.